Малката кухня – сърцето на всеки дом

Малката кухня – сърцето на всеки дом

 От 15 май 2015

Голяма част от апартаментите днес разполагат с обща всекидневна където трябва да разположите мебели за хол и кухня. За повечето хора това се оказва трудна задача. Когато решите да обзавеждате дома си трябва добре да проектирате идеите си, за да се радвате на добри резултати. Малките кухни могат да бъдат страхотно бижу във Вашата всекидневна, ако съумеете да разположите всички мебели функционално. Изборът на плочките за пода и стените на кухненският Ви бокс е основната Ви задача.

Хубаво е да се спрете на светли и топли нюанси. Те създават усещане за простор и чистота в помещението. Също така може да подберете подходящи декорации към плочките, с които да акцентирате. За всяка кухня от голямо значение се оказва и подходящата светлина. Погрижете да подберете качествени осветителна тела и скрити светлини във всяка ниша на Вашият малък кухненски бокс. Поставянето на огледала под горните шкафове е страхотна идея за оптическо увеличаване на пространството.

Не се колебайте и смело започнете пренареждането на уредите си. За всяка малка кухня е много важно практичното разположение на мебелите. Подберете функционално и добре оразмерени уреди, които биха Ви спестили място и излишни проблеми. Можете да изградите и бар плот, който да използвате за помощен плот или за хранене. Не забравяйте също така да подберете функционални долни шкафове с модерни механизми. Те могат да Ви спестят много място и главоболия. Зарадвайте цялото си семейство с добре сготвена храна, поднесена в приятна и уютна обстановка. Обърнете внимание на всеки детайл и се радвайте на добрите резултати.

 

 


Още новини

Избор на плочки за кухня

Изборът на плочки за кухня е от голямо значение не само за стилната визия на помещението, но и за неговата добра функционалност. На пазара има огромно разнообразие от плочки за кухня с различен дизайн, форма и завършек. ...

Избор на мивки за кухня

Разнообразието от кухненски мивки на пазара в днешно време е голямо. Изборът на кухненски мивки трябва да е съобразен с цялостния интериорен дизайн на кухнята и с избраното обзавеждане за кухня. Но не само дизайнът е ...

Най-големият избор и промоционални цени на смесители за кухня, мивки за кухня, плочки за кухня